Ångerrätt & byten

Hej kompis!

Är du missnöjd med produkten vi skickade och vill ångra ditt köp? Eller vill du byta den mot en annan storlek eller färg?

Vi vill att du ska vara nöjd och som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt vid distansköp. I paketet du fick ska det dessutom ha legat med en retursedel – använd den så slipper du betala för returfrakten!

Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning. Om du handlade av oss som företag så har ni 14 dagars bytesrätt.

För fullständig information om din ångerrätt och rätt att byta varor, se våra allmänna villkor.

För att ångra ditt köp eller begära ett byte, använd formuläret nedan för att meddela oss detta. Observera att du också ska fylla i returformuläret som medföljde i paketet med din order och lägga ned det tillsammans med varorna som önskas att returneras. Om du inte vill använda vårt formulär, kan du använda standardblanketten för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram (se www.konsumentverket.se) i stället.

Vid utövande av ångerrätten, ansvarar du för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum som meddelandet om utövande av ångerrätt lämnats till oss. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong, till:

Bonver Logistics AB
att: Styrkelabbet AB
Gåshaga Brygga 1
181 66 Lidingö

(Det är samma adress som står på retursedeln, så använd den för fri returfrakt och för att slippa slita ut en penna!)

Vid fakturaköp rapporterar du returen hos Klarna för att pausa fakturan. Det görs enkelt via ditt Klarna-konto.

Använd formuläret nedan för att anmäla att du önskar ångra ditt köp eller genomföra ett byte

Fyll i artikelnummer och/eller storlek på varan du önskar lämna tillbaka eller byta. Om byte, ange även vad du vill byta till.