Om oss & support

Hej kompis!

Den här webbshoppen drivs av Styrkelabbet AB, org.nr 559101-8816, och vi är jätteglada att du är här. Men om du halkade in i vår butik av misstag och egentligen skulle till vår webbplats med artiklar, poddar och annat matnyttigt för att bli starkare, besök styrkelabbet.se i stället.

Fortfarande kvar? Perfekt, vad kan vi hjälpa dig med?

Du kontaktar oss enklast på info@styrkelabbet.se och vi försöker alltid att svara så snabbt vi kan (under normala kontorstider – vi behöver äta, sova och lyfta skrot också). Om du skickar ett mejl kommer du mest sannolikt få svar av Sandrine eller Philip, beroende på vem som hinner först.

Frågor om våra allmänna villkor, hur din order levereras och Klarna Checkout? Klicka här först, så kanske du slipper motionera fingrarna i onödan.

Frågor om vår integritetspolicy och kakor man inte kan äta? Läs här!

Frågor om SI-enheter, crossfit och kakor man kan äta? Återigen info@styrkelabbet.se, men vi är inte säkra på att vi vet vad du vill veta. Gör gärna ett försök ändå!

Vilka är vi då?

Vi på Styrkelabbet vill hjälpa dig att bygga muskler och bli starkare, tappa fett och må bättre. Och vi vet att styrketräning är en viktig nyckel för uppnå detta. Vi vet också att träningen blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför ger vi dig bara information, metoder och program som har vetenskapligt stöd – omsatt i praktiken med hjälp av vår långa erfarenhet av styrketräning.

Just nu är du som sagt i vår webbshop, inte på sajten med allt skoj innehåll. Och butiken är fortfarande i sin linda, men vi jobbar för fullt med att fylla den med saker vi själva använder och älskar. Allt från beprövade träningsprogram till kaffemuggar som visar vad som är viktigt här i livet. Mycket mer är på väg, men tydligen tar produktutveckling längre tid än att skriva en artikel, spela in en podd och sånt där annat som vi är mer vana vid. Så hojta gärna till om du saknar något, vi är ständigt på jakt efter fler produkter att få upp i butiken.

Vill du läsa mer om oss som jobbar på Styrkelabbet, klicka här!

Vi har även en grupp på Facebook, Styrkelabbets kompisklubb, där tusentals trevliga människor hjälper varandra med tips och pepp dagligen. Gå gärna med, om du vill hitta ny inspiration till din träning.

Sist men inte minst är vi juridiskt bundna vid att berätta att vi har en app. Okej, det där var en överdrift. Inte biten om att vi har en app, men du fattar. Den är faktiskt jättebra och det är möjligt att vi nämner den i tid och otid, men nu vet du också. Här kan du ladda ned den gratis för Android och iOS och börja logga din styrketräning lite effektivare och smartare redan i dag.

Fler frågor? Jupp, info@styrkelabbet.se 🙂

Styrkelabbet AB
Bomvägen 25
226 51 Lund